[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
globalist globali võrra
SHOOTER
123
Avatar

Liitunud: 11.7.2009
Postitusi: 276
[EEMAL]




postitati 22.1.2011 10:31 Tsiteeri
globalist globali võrra



kuidas saab teha nii, et lahutab ühe globali väärtusest teise globali väärtuse?
Palun eemaldada postitamiskeeld![IMG]http://images.cooltext.com/1923612.gif[URL=gamerd.proboards.com][/IMG]
[/URL]

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 22.1.2011 10:37 Tsiteeri


global.asi - global.teineasi äkki??
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
xaxk
Level 5
Avatar

Liitunud: 23.9.2007
Postitusi: 219
[EEMAL]




postitati 22.1.2011 11:17 Tsiteeri


a=(4*4/16*(global.1))
b=((-2)/2*(global.2))

c=a+b

Tsitaat:
Tsitaat: gmmeiter
hirmus lahe oleks mõni hommik kõrbenud haugiga vasta pead saada rõdul.

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
Zimonak
Level 4
Avatar

Liitunud: 23.1.2007
Postitusi: 112
[EEMAL]




postitati 22.1.2011 20:26 Tsiteeri


@xaxk: ebavajalik...

jyri1234 pakutud variant on mõistlikum:

arg3=global.arg1-global.arg2

...
Veresaun II: Zimonak
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 22.1.2011 21:02 Tsiteeri


Naljakas et selliseid asju üldse küsitakse =).
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
InCreator
baksjor!
Avatar

Liitunud: 18.12.2005
Postitusi: 1230
[EEMAL]




postitati 23.1.2011 04:50 Tsiteeri


// script lahuta_global

var tulemus;
with (global)
{
tulemus = argument0 - argument1;
}
return tulemus;

ja koodis kasutad
vajalik asi = lahuta_global(muutuja1, muutuja2);

ja ei tule kummagi muutuja nime ette panna global.
Emo2: InCreator
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm