[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
RESETIME MINUTEID
SHOOTER
123
Avatar

Liitunud: 11.7.2009
Postitusi: 276
[EEMAL]




postitati 9.12.2010 15:34 Tsiteeri
RESETIME MINUTEID



nonii mul on selline kood alarmi eventis
Kood:
global.minut+=1
if
global.minut=12
global.paev+=1


aga oleks vaja et pärast global.paev+=1 funktsiooni teeks global.minut=0 proovisin nii
Kood:
global.minut+=1
if
global.minut=12
global.paev+=1
global.minut=0
ja lisaks toppisin veel sisse then-e ja and-e aga ei eseti ikkagi minuteid ja päev jääbki esimese päeva peale Kuidas saaks et resetib?
Palun eemaldada postitamiskeeld![IMG]http://images.cooltext.com/1923612.gif[URL=gamerd.proboards.com][/IMG]
[/URL]

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 9.12.2010 16:56 Tsiteeri


See süntaks on väga kahtlane, kas mitte if lausel {} sees ei peaks tegevus olema??
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Maksud
Level 5
Avatar

Liitunud: 8.4.2010
Postitusi: 184
[EEMAL]




postitati 9.12.2010 17:42 Tsiteeri


Miks kõik alarm eventis on üldse? Ma ei ole kindel, kas ei või seal olla, kuid tundub imelik.
Ma ise teeksin hoopis nii.

Alarm event
Kood:
global.minut+=1


Step event
Kood:
if global.minut = 12
global.paev += 1
global.minut = 0

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
timoolen
Level 3
Avatar

Liitunud: 22.12.2007
Postitusi: 58
[EEMAL]




postitati 11.12.2010 12:32 Tsiteeri


Ei soovita step eventi panna, siis ta kontrollib sul seda kas minut=12 iga sekund 30 korda (olenevalt room_speedist).
parem kontrolligu siis kui minuteid juurde pannakse ehk alarmis.

Aga jah sa pead {}-ge kasutama

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
normann
Level 15
Avatar

Liitunud: 28.4.2006
Postitusi: 1528
[EEMAL]




postitati 11.12.2010 13:03 Tsiteeri


Süntaks korralikuks!
Kood:
if (global.minut = 12){
global.minut = 0
global.paev += 1
}


Üldiselt ära globalit kasuta, saad eri objektide muutujaid kätte teistest objektidest niimoodi:
Kood:
ajaobjekt.minut = 0

Niimoodi saad igalpool teha, drawis ka.

http://media.kickstatic.com/kickapps/images/40602/photos/PHOTO_7961920_40602_4826691_ap.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm