[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Midagi raskemat... (minu jaoks)
Maksud
Level 5
Avatar

Liitunud: 8.4.2010
Postitusi: 184
[EEMAL]




postitati 4.6.2010 10:57 Tsiteeri
Midagi raskemat... (minu jaoks)



Tere!
Sooviks teada saada kuidas on võimalik teha sellist asja, et:
Vajutad ühe objecti peale, siis tuleb ette kast kuhu saad sisestada veebiaadressi, sisestatud veebiaadress läheb objecti juure ja selle peale on võimalik klikata.

Teine soov:
Näide: Kaevandamine 57/86
Näide2: (vali level) _ _/_ _
Ehk siis, et oleks selline koht, kus mängija saaks valida sellise asja nagu esimeses näites näidatud.
Alguses oleks selline nupp: Vali level. Sellele vajutades lööks ette levelite nimekirja (nt raidumine, kalastamine, ehitamine).
Leveli peale klikates läheks valitud level (vali level)'i asemele.
Siis saab määrata, mis leveliks sa tahad seda teha, maksimum oleks 99.
_ _ / _ _ (see osa)
Enne kaldjoont näitaks mäng mängijale tema levelit praegu.
Teisel poolel saaks ta määrata leveli milleks tahab saada, maksimum 99. Klikates sellele teisele osale oleks mängijal võimalik sisestada number 1-99 sani.
* Number ei saa olla väiksem kui on mängija see level (see mis ta enne valis)praegu.
* Kui eesmärk(goal) on täidetud ehk saadud see, mis mängija soovis, siis muutub see tekst roheliseks, kui ei ole on tekst punane.
* Seda välja oleks võimalik ka tühjendada klikates taga asuvat x-i.

Tundub päris raske ning ma arvan ka, et seletus oli just mitte kõige paremini arusaadav, kuid sellegipoolest otsin ma siit abi.
Muidugi küsige kui mingi asi jäi segaseks!
Ette tänades,
Maksud.

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
normann
Level 15
Avatar

Liitunud: 28.4.2006
Postitusi: 1528
[EEMAL]




postitati 4.6.2010 11:05 Tsiteeri


Runescape?
Aga ei ole ju raske, tee kasv6i lihtsalt keyboard checkiga, et kui vajutab numbrit siis lisab stringile 1 characteri ja siis p2rast teed ta arvuks tagasi( real()vist ).
V6i t6mba GMC-st mingi .dll mis textboxe/inputboxe(nagu lyngad kuhu saab kirjutada) laseb teha.

http://media.kickstatic.com/kickapps/images/40602/photos/PHOTO_7961920_40602_4826691_ap.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
Peeter
Level 9
Avatar

Liitunud: 17.7.2006
Postitusi: 607
[EEMAL]




postitati 4.6.2010 11:20 Tsiteeri


Tsitaat:
Tsitaat: normann
V6i t6mba GMC-st mingi .dll mis textboxe/inputboxe(nagu lyngad kuhu saab kirjutada) laseb teha.

get_integer();
get_string();

Strateegia II: Peeter ja rallitajaRPG III: Peeter<br>Jõulu 2008 II: PeeterEmo3: emoemo<br>Aktsioon I (2009): PeeterVabateema I: veka&pets
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Maksud
Level 5
Avatar

Liitunud: 8.4.2010
Postitusi: 184
[EEMAL]




postitati 4.6.2010 11:31 Tsiteeri


Normann, minu jaoks piisavalt raske, sest praegu ei saanud ma eriti mitte midagi aru.
Loodan, et keegi viitsib ka koodina välja tuua kuidas midagi teha.

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
normann
Level 15
Avatar

Liitunud: 28.4.2006
Postitusi: 1528
[EEMAL]




postitati 4.6.2010 11:54 Tsiteeri


Peeter, need laksivad ette selle akna ,kus saab trykkida ja siis peab [OK] panema.
Ma m6tlesin selliseid input boxe, nagu mitte eraldi aknana, nagu need 3 seal:
http://mapserver.co.yavapai.az.us/interactive/images/help/tutorialParcelInputBox.png
Esimest posti lugedes. saan ma aru, et ta tahab teisiti.

http://media.kickstatic.com/kickapps/images/40602/photos/PHOTO_7961920_40602_4826691_ap.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
InCreator
baksjor!
Avatar

Liitunud: 18.12.2005
Postitusi: 1230
[EEMAL]




postitati 4.6.2010 12:06 Tsiteeri


Game makeril on kaasas extension Windowsi-stiilis akendialoogide jaoks.
Klõpsi suurt rohelist plussi, aja lisa peale ja uuri natuke. Suht lihtne tegelt.

Game makeril on kaasas extension Windowsi-stiilis akendialoogide jaoks.
Klõpsi suurt rohelist plussi, aja lisa peale ja uuri natuke. Suht lihtne tegelt.

Kaldjoonega kirja näitad nii:

draw_text(x,y, "Kaevandamine: " + string(levelimuutuja) + "/" + string(maksimumleveli oma))

x ja y pane ise vastav koht ekraanil. Plussidega saad draw_text reale panna niipalju muutujaid või kindlaid tähti-märke kui tahad. Tühikuid ka.

Teksti värvi kontrollid läbi muutujate juba.

if (levelimuutuja = maksimumlevelimuutuja)
draw_set_color(c_lime)
else
draw_set_color(c_white)

Ja nii edasi. Ära nüüd - kurat küll - copypaste kõike ja kaeba et ei tööta, eksju. Püüa aru saada.

A window is technically a wallhack.
Emo2: InCreator
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
Maksud
Level 5
Avatar

Liitunud: 8.4.2010
Postitusi: 184
[EEMAL]




postitati 4.6.2010 19:21 Tsiteeri


Nii proovisin. Erroreid ette ei löö, kuid midagi ei tee ka.
Panin alla faili, et te saaksite proovida ja mulle selgeks teha, mis vead ma teinud olen.
Põhiliselt ma ei saa aru, mis tuleb panna prompt asemele?


1) Sooviks, aga siiski ka vastust esimesele küsimusele.

Lisatud fail: proovin....gmk (9.27kb)
140 korda tõmmatud

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
L4D_hunter
Level 2
Avatar

Liitunud: 9.3.2010
Postitusi: 12
[EEMAL]




postitati 5.6.2010 05:58 Tsiteeri


Kui sa paned lihtsalt tekstboxi koodi nagu sul oli, siis ta küll küsib sult numbrit, aga ei pane seda ühegi muutuja väärtuseks. Et panna maksimumleveli väärtuseks number, mille textboxi sisestad tuleks panna:

Kood:
global.maksimumlevel=real(Siia textboxi kood)


Lisasin koodi real(), sest wd_input_box() annab tagasi stringi, mida ei saa võrrelda arvuliste muutujatega(muidu annab errori)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Maksud
Level 5
Avatar

Liitunud: 8.4.2010
Postitusi: 184
[EEMAL]




postitati 5.6.2010 08:53 Tsiteeri


Tegin ja tohoh, töötaski.

Kuidas nüüd teha, nii et ei saaks valida maksimumlevel'i suurema kui 99 ja mitte väiksema kui levelimuutuja?

1)
Ja ikkagi ootaks vastust sellele esimesele küsimusele:
Vajutad ühe objecti peale, siis tuleb ette kast kuhu saad sisestada veebiaadressi, sisestatud veebiaadress läheb objecti juure ja selle peale on võimalik klikata.

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
L4D_hunter
Level 2
Avatar

Liitunud: 9.3.2010
Postitusi: 12
[EEMAL]




postitati 5.6.2010 11:34 Tsiteeri


Mina lahendaks nii:
Kood:
var mislevel; //ajutine muutuja kontrollimaks levelit
mislevel=real(wd_input_box("Vali maksimumlevel:",20,global.maksimumlevel));
if mislevel<100 && mislevel>global.levelimuutuja //kui mislevel on alla 100 ja suurem kui levelimuutuja
global.maksimumlevel=mislevel; //siis sea maksimumlevel
else if mislevel>99 //kui maksimumlevel on suurem 99
wd_message_simple("Maksimumlevel võib olla kuni 99")
else //kui maksimumlevel on väiksem levelimuutujast
wd_message_simple("Maksimumlevel ei või olla väiksem levelimuutujast")


Püüa siis koodist aru ka saada, ära copy-paste lihtsalt

Ja vastus su esimesele küsimusele on lisatud failis

Lisatud fail: web.gmk (9.66kb)
119 korda tõmmatud

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Maksud
Level 5
Avatar

Liitunud: 8.4.2010
Postitusi: 184
[EEMAL]




postitati 5.6.2010 14:12 Tsiteeri


Äkki oskab keegi vastata küsimusele, et miks seal web.gmk's on, nii et kui avad mingi internetilehe siis enterit ei ole võimalik vajutada?

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
L4D_hunter
Level 2
Avatar

Liitunud: 9.3.2010
Postitusi: 12
[EEMAL]




postitati 5.6.2010 14:42 Tsiteeri


Tsitaat:
Tsitaat: Maksud
Äkki oskab keegi vastata küsimusele, et miks seal web.gmk's on, nii et kui avad mingi internetilehe siis enterit ei ole võimalik vajutada?

See on mingi asi, kui Game Makeri mängus internetilehekülje avad, siis ei toimi enter.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Maksud
Level 5
Avatar

Liitunud: 8.4.2010
Postitusi: 184
[EEMAL]




postitati 7.6.2010 18:11 Tsiteeri


Kas nii ei ole võimalik saada, et avaks mingis brauseris mitte gmk's?

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm