[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Abi vaja
HrElmo
Level 2


Liitunud: 1.9.2009
Postitusi: 16
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 11:59 Tsiteeri
Abi vaja



Tere!

Teen kuulutuste lehte, kuulutust lisades kasutan date() funktsiooni, et lisada databasesse kuulutuse lisamis kuupäev. Kuulutus peaks aeguma 3 päeva pärast, aga selles olekski abi vaja, et kuidas ma saaksin teha nii, et lisaks päevade arvule +3 juurde?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 12:14 Tsiteeri


kasuta datetime tüüpi andmevälja andmebaasis ja lisa aeg sinna NOW() mysql funktsiooniga. Hiljem kontrollides võrdled, et kas andmebaasi aja timestamp (UNIX_TIMESTAMP()) + 3 päeva (arvutad sekunditesse) on suurem, kui NOW() (ehk praegu). Siin vb vaja tegelt ka UNIX_TIMESTAMP() funktsiooni kasutada, mis on aja väljendus int'ina.
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
HrElmo
Level 2


Liitunud: 1.9.2009
Postitusi: 16
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 12:50 Tsiteeri


Fatal error: Call to undefined function now() in /home/npxxxxxx/domains/xxxxxxxxxx.pri.ee/public_html/xxxxxxx/xxxxxxxx

Vot selline tore error tuleb, kui üritan NOW() funktsiooniga kuupäeva DB-sse panna.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 13:06 Tsiteeri


sa vist ei lugenud õigesti...

Tsitaat:
Tsitaat: jnt
... ja lisa aeg sinna NOW() mysql funktsiooniga.

GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
HrElmo
Level 2


Liitunud: 1.9.2009
Postitusi: 16
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 14:41 Tsiteeri


Kuidas ma seda NOW() mysql funktsiooni kasutan. Pole varem kasutanud ja ei oska.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Peeter
Level 9
Avatar

Liitunud: 17.7.2006
Postitusi: 607
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 15:11 Tsiteeri


mysql query sees kasutad seda.
Strateegia II: Peeter ja rallitajaRPG III: Peeter<br>Jõulu 2008 II: PeeterEmo3: emoemo<br>Aktsioon I (2009): PeeterVabateema I: veka&pets
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
HrElmo
Level 2


Liitunud: 1.9.2009
Postitusi: 16
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 15:30 Tsiteeri


sms.php -s kasutan sellist queryt:

mysql_query("INSERT INTO kuulutus (kuulutus,number,kuupaev) VALUES('$message','$sender','NOW()')") or die(mysql_error());
aga ei tööta, ei lisa mitte mingit kuupäeva nii andmevaasi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Peeter
Level 9
Avatar

Liitunud: 17.7.2006
Postitusi: 607
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 15:33 Tsiteeri


mysql_query("INSERT INTO kuulutus (kuulutus,number,kuupaev) VALUES('".$message."','".$sender."',NOW())") or die(mysql_error());
Strateegia II: Peeter ja rallitajaRPG III: Peeter<br>Jõulu 2008 II: PeeterEmo3: emoemo<br>Aktsioon I (2009): PeeterVabateema I: veka&pets
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
HrElmo
Level 2


Liitunud: 1.9.2009
Postitusi: 16
[EEMAL]




postitati 28.3.2010 15:38 Tsiteeri


Nonii, selle sain siis tõõle, asi oli nendes ülekomades.

Aga kuidas ma peaks nüüd sellele NOW()-ile 259200 sekundit juurde lisama, kui ma lisan lihtsalt nii: NOW()+259200 siis ta lisab andmebaasi nii:20100328471031.00000

Kuidas ma seda UNIX_TIMESTAMP() funktsiooni kasutan?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
HrElmo
Level 2


Liitunud: 1.9.2009
Postitusi: 16
[EEMAL]




postitati 30.3.2010 12:18 Tsiteeri


Saab siis keegi aidata?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Peeter
Level 9
Avatar

Liitunud: 17.7.2006
Postitusi: 607
[EEMAL]




postitati 30.3.2010 14:13 Tsiteeri


ADDTIME()
Strateegia II: Peeter ja rallitajaRPG III: Peeter<br>Jõulu 2008 II: PeeterEmo3: emoemo<br>Aktsioon I (2009): PeeterVabateema I: veka&pets
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
HrElmo
Level 2


Liitunud: 1.9.2009
Postitusi: 16
[EEMAL]




postitati 4.4.2010 19:17 Tsiteeri


Proovisin nii:

$kuupaev=mysql_query("SELECT kuupaev FROM kuulutus WHERE kuulutus='".$message."'");
$aegub=mysql_query("SELECT ADDTIME('$kuupaev','3 0:0:0')");
mysql_query("INSERT INTO kuulutus (kuulutus,number,kuupaev,aegub) VALUES('".$message."','".$sender."',NOW(),'".$aegub."')") or die(mysql_error());

Aga ikka ei tööta.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Peeter
Level 9
Avatar

Liitunud: 17.7.2006
Postitusi: 607
[EEMAL]




postitati 4.4.2010 19:24 Tsiteeri


Järjekord on vale.
Strateegia II: Peeter ja rallitajaRPG III: Peeter<br>Jõulu 2008 II: PeeterEmo3: emoemo<br>Aktsioon I (2009): PeeterVabateema I: veka&pets
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
HrElmo
Level 2


Liitunud: 1.9.2009
Postitusi: 16
[EEMAL]




postitati 4.4.2010 19:35 Tsiteeri


3 0:0:0 järjekord on vale?
Databases on kuupaeva ja aegub tüüp datetime.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Peeter
Level 9
Avatar

Liitunud: 17.7.2006
Postitusi: 607
[EEMAL]




postitati 4.4.2010 19:55 Tsiteeri


Ei, kõigepealt lisad aja andmebaasi ja siis ADDTIME()
Strateegia II: Peeter ja rallitajaRPG III: Peeter<br>Jõulu 2008 II: PeeterEmo3: emoemo<br>Aktsioon I (2009): PeeterVabateema I: veka&pets
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 4.4.2010 22:33 Tsiteeri


Kasuta NOW() asemel UNIX_TIMESTAMP()'i, millele lisad sekundeid.
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm