[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Vajan abi if iga
-Limus.-
3 varikontot!


Liitunud: 14.5.2009
Postitusi: 52
[EEMAL]




postitati 31.7.2009 18:44 Tsiteeri
Vajan abi if iga



ma kirjutasin koodi vajutad nupule lahku siis tuleb küsimus et oled kindel? ja seal oleks kaks valikut jah ja ei ?

show_question("Oled kindel??")';if (yes) <game_end> else (no) <return>
ma kirjutasin nii aga see ei tööta ja et saaksin yes =jah no=ei

Ette tänades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
-Limus.-
3 varikontot!


Liitunud: 14.5.2009
Postitusi: 52
[EEMAL]




postitati 1.8.2009 07:39 Tsiteeri


Ei tööta

'switch (show_message_ext("Oled Kindel ?",'jah','','ei'))
{
case 1:
// jah vajutatud
break;

case 3:
//ei vajutatud
break;
}


at position 57: Assignment operator expected.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
-Limus.-
3 varikontot!


Liitunud: 14.5.2009
Postitusi: 52
[EEMAL]




postitati 2.8.2009 17:21 Tsiteeri


ikka ei tööta


Wor[0,3]=switch (show_message_ext('Oled Kindel??','jah','','ei'))
{

case 1:
// jah vajutatud
break;

case 3:
//ei vajutatud
break;
}

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Crypton

Avatar

Liitunud: 18.12.2005
Postitusi: 1604
[EEMAL]




postitati 2.8.2009 18:25 Tsiteeri


sa teed mingeid imelikke nükkeid nendes koodides.

switch -iga ei saa anda muutujale väärtust ja sellega ei saavutaks niikuinii midagi. Nagu ei saa sa teha:

muutuja = if (anna_peksa_sellise_asja_eest = true) { blabla;}

ei saa seda teha switchiga. switch ei anna sulle sedasi vastust muutujasse. Tegevus antakse case-de all, olenevalt kas switch-is vastav väärtus esines.
Kui tahad oma massiivi kasutades tegevust kontrollida siis käib asi nii:

Kood:

wor[0,3] = show_message_ext('Oled Kindel??','jah','','ei'); //annab wor-ile 0 või 2

if (wor[0,3] = 0){ //Esimene valik
//tee midagi
}

if (wor[0,3] = 2){ //kolmas valik
//tee midagi
}

Maze I: CryptonRalli III: Crypton<br>
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
-Limus.-
3 varikontot!


Liitunud: 14.5.2009
Postitusi: 52
[EEMAL]




postitati 2.8.2009 18:51 Tsiteeri


nüüd töötab aga viskab kohe alguses selle ette mitte siis kui nupule vajutad
terve kood

mitu[0]=3
mv[0,0] ='New Game';
act[0,0]='menu=1';
mv[0,1] ='Help';
act[0,1]='show_info()';
mv[0,2] ='Settings';
act[0,2]='menu=2; valik=0;';
mv[0,3] ='Exit?';
act[0,3]= show_message_ext('Oled Kindel??','jah','','ei');

if (act[0,3] = 0){ //Esimene valik
game_end()
}

if (act[0,3] = 2){ //kolmas valik

}

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Crypton

Avatar

Liitunud: 18.12.2005
Postitusi: 1604
[EEMAL]




postitati 2.8.2009 19:03 Tsiteeri


"viskab kohe alguses selle ette" mis selle ? Veateate võiks ikka kopeerida kaasa!

mitu[0]=3
mv[0,0] ='New Game';
act[0,0]='menu=1'; //mis asja...
mv[0,1] ='Help';
act[0,1]='show_info()'; //tahad siin antud funktsiooni käivitada või lihtsalt kirjutada seda teksti mis oleks show_info() ?
mv[0,2] ='Settings';
act[0,2]='menu=2; valik=0;'; //Mis ei saa aru mis sa siin puterdad?
mv[0,3] ='Exit?';
act[0,3]= show_message_ext('Oled Kindel??','jah','','ei');

if (act[0,3] = 0){ //Esimene valik
game_end()
}

if (act[0,3] = 2){ //kolmas valik

}

Maze I: CryptonRalli III: Crypton<br>
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
racingtime
Θ‹‹♀››Θ
Avatar

Liitunud: 14.3.2007
Postitusi: 332
[EEMAL]




postitati 3.8.2009 08:09 Tsiteeri


if show_question("oled kindel!")=true
{
game_end();
}

mina lahendsin selle endal nii

"On raske mõista, et mõned inimesed peavad kõvasti pingutama, et olla normaalsed." Albert Camus
"On lihtne mõista, et Caupo peab kõvasti pingutama, et olla normaalne." Tundmatu geenius

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
-Limus.-
3 varikontot!


Liitunud: 14.5.2009
Postitusi: 52
[EEMAL]




postitati 3.8.2009 08:43 Tsiteeri


Tänan racingtime nüüd töötab :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm