[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Probleem MySQL'iga
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 10:52 Tsiteeri
Probleem MySQL'iga



See on rida 11:
Kood:
while ($row = mysql_fetch_array($result))


Ja sellise errori annab see asi:
Kood:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/np13481/domains/jmangud.pri.ee/public_html/MySQL/loeme.php on line 11

Mis viga? (isegi PHP manuaalis see funktsioon niimoodi kirjutatud)

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 11:12 Tsiteeri


$result ei sisalda vajalikku stuffi. supplied argument is not a valid MySQL result resource

Ega erroreid võiks vahest lugeda ka, mitte lihtsalt paanikasse sattuda, et appi, error, mis ma teen?

GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
pkwild618
Level 2


Liitunud: 4.12.2005
Postitusi: 25
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 11:27 Tsiteeri


Anna mysql_query rida ka.

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 13:48 Tsiteeri


Sry, kõik töötab! cmd asmele oli command kirjutatud! Ja telefon oli nothing!
Terve kood:
Kood:

<?php
$hostname="localhost";
$username="*******";
$password="******";
$database="np13481_andmebaas";
$db = mysql_connect($hostname,$username,$password);
mysql_select_db($database,$db);
$sqlcmd="select pealkiri, telefon from minu_raamat where telefon='' order by pealkiri";
$result = mysql_query($sqlcommand);
echo"<table>";
while ($row = mysql_fetch_array($result))
{
echo"<tr><td>".stripslashes($row["pealkiri"])."</td>";
if (strlen($row["telefon"]))
echo"<td>Telefon on: ".$row["telefon"]."</td>";
else
echo "<td></td>";

echo "</tr>";
}
echo"</table>";
mysql_close();
?>

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 13:51 Tsiteeri


arvatavasti pole sul ühtegi sissekannet, kus telefon oleks tühi. kõige lihtsam on mysql_fetch_array funktsiooni ette panna @ märk, mis lihtsalt keelab errorid. Veidi keerukam, kuid professionaalsem oleks tsekkida, kas tulemusi tuli rohkem kui 0 ja seejärel alles tsükkel käivitada.

sissekannete hulga saad select'i puhul teada mysql_num_rows() funktsiooniga.

GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 15:06 Tsiteeri


Kood:

<?php
$hostname="localhost";
$username="***";
$password="***";
$database="np13481_andmebaas";
$db = mysql_connect($hostname,$username,$password);
mysql_select_db($database,$db);
$sqlcmd="select pealkiri, telefon from minu_raamat order by kuupaev";
$result = mysql_query($sqlcmd);
echo"<table>";
while ($row = mysql_fetch_array($result))
{
echo"<tr><td>".stripslashes($row["pealkiri"])."</td>";
if (strlen($row["kommentaar"]))
echo"<td>Sõnum: ".$row["kommentaar"]."</td>";
else
echo "<td></td>";

echo "</tr>";
}
echo"</table>";
mysql_close();
?>

Miks see kood kirjutab brauseris nii: "Pealkiri   Sõnum: " kuigi peaks kirjutama nii: "Pealkiri   Sõnum: Siin on sõnum!"

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 15:24 Tsiteeri


sest sa kommentaari ei selecti ju query's. :D

Ja mis sa selle strlen'iga ikka nii teed... pane parem:
if($abc!=''){

ehk, kui $abc ei ole võrdne tühjaga. Toimib suht hästi ja on vist ka natuke kiirem, kui strlen. ;)

GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
simmo
Level 10
Avatar

Liitunud: 6.1.2006
Postitusi: 720
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 16:00 Tsiteeri


Tsitaat:
Tsitaat: jyri1234
Kood:

<?php
$hostname="localhost";
$username="***";
$password="***";


Ma tean nüüd su passi :P, aga on andmebaas localhost'is. Või tähendab np netpoint'i?

EDIT by jnt: Teeme nii, et sellise asjaga siiski ka ei tegele... :)


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 17:21 Tsiteeri


Oi jah, nats sitasti läks nüüd.
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 17:22 Tsiteeri


Tsitaat:
Tsitaat: jnt
sest sa kommentaari ei selecti ju query's. :D

Kuidas ma selectin siis?

edit: Sry topeltposti pärast!

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
simmo
Level 10
Avatar

Liitunud: 6.1.2006
Postitusi: 720
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 17:51 Tsiteeri


select pealkiri, kommentaar, telefon from minu_raamat order by kuupaev,

sest kui kommentaari tahad ka kätte saada pead selle ka ju selectima :uhke:


Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 19:14 Tsiteeri


Nojah, eks ma proovi.
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm