[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Paigutamise probleem css'is
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 23.6.2009 20:57 Tsiteeri
Paigutamise probleem css'is



Vaadake pilti ja aidake. Palun!

Lisatud pilt:
ciews:
kuidas-css.PNG
(30.4kb)

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 23.6.2009 20:59 Tsiteeri


ot, milles sul nyyd probleem on?
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 23.6.2009 21:11 Tsiteeri


Ma tahan ühte punast kasti (see millel on sees kood) sinna saada kus ta on, aga ma ei oska seda koodis kirjutada.
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 09:17 Tsiteeri


oot, mida sa tahad? et ta ei oleks keskel? v6ta auto marginid 2ra siis. UTFG!. ;)
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 10:17 Tsiteeri


Tahan saada kasti vasakult poolt keskele mille laius on 200px.
Vaata pilti siis saad aru.

Lisatud pilt:
ciews:
kuidas-css2.PNG
(37.71kb)

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 10:24 Tsiteeri


sinu piltidest ma kyll midagi aru ei saa... kas sa ise yldse tead, mida sa tahad? :D
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
simmo
Level 10
Avatar

Liitunud: 6.1.2006
Postitusi: 720
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 12:55 Tsiteeri


Kui ma õigesti aru saan, siis : Terve leht pane suure keskel oleva div sisse, header tee nagu ta on ja alla pead 2 div tegema vasakpoolsel float: left ja parempoolsel float: right. Siis peaks toimima. (teadmiseks, et ma pole eriti hea CSS tundja)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 14:06 Tsiteeri


Uus pilt millest peaks aru saama (simmo, sry aga ei saanud aru (natuke sain aga õigeks ei läinud))

Lisatud pilt:
ciews:
kuidas-css3.PNG
(37.21kb)

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 16:35 Tsiteeri


tee suur div, mis on lehe kujunduse laiune/kõrgune... sinna sisse topi header'i div'id jms jura ja seal hulgas ka see kast või mis iganes... ja automarginid korja ära, nagu ma ennist juba olen öelnud.
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 16:51 Tsiteeri


Kuidas ilma automarginita keskele panna lehte?
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 16:57 Tsiteeri


suurel div'il muidugi on auto margin olemas... daah... sellel "kastil" võta see ära... kasti sa ju keskele ei taha...
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 17:33 Tsiteeri


Ei taha muidugi, eks ma proovin.
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 17:41 Tsiteeri


<div id="keskel">


<div id="header" width="100%">Teretulemast kodulehele! <br></div>

<div id="menu" width="100%">Avaleht | Muud | Muud | Veel muud<br></div>

<div id="box" width="100%">See on kast!!! <br></div>


</div>

div "keskel" css on "margin-left: auto; margin-right: auto;"
Ja ühelgi teisel div'il ei ole auto-margineid rohkem, aga nüüd kogu leht lehe ühes ääres (nüüd kast nagu lehe mõttes õiges kohas, aga leht ple ise keskel, vaid on vasakul :(.)

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 18:09 Tsiteeri


kui sul on see "keskel" div keskel, siis peaks sees olev jura olema ikka seal sees. Kui sul see keskel ple, siis sul on css koodis viga.

Muidu, net on ka täis igasugu css disaini näiteid, kuidas midagi kuhugi paigutada. Võid nii mõnegi nipi võrra targemaks sellistest kohtadest saada. Ise css'iga alustades sobrasin suht palju sellistes asjades. ;)

GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 18:20 Tsiteeri


Aga ma nüüd vaatan, et kuidas masin aru saab, millist divi lõpetada???

<div id="keskel">


<div id="header" width="100%">Teretulemast kodulehele! <br></div>

Kas siis see, mis peaks headeri ära lõpetama, võib lõpetada ka selle "keskel" div'i???

edit: Mis see float ikkagi tähendab?

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 18:37 Tsiteeri


/div lõpetab viimati avatud div'i ikka... :P

float on natuke teine asi. See paneb div'i "floatima" kuskile äärde teistest sõltumatuna. Sina aga seda ju ei taha, kuna sul peab olema see äärmine div omamoodi keskel ju. ;)

sa uuri, kas sul see "keskel" div on ikka keskel.

GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
icedude
Mr. tl;dr
Avatar

Liitunud: 15.12.2008
Postitusi: 456
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 18:46 Tsiteeri


Mingi julm teema käib siin:D. Kasuta CSS vormingut ja asi ants. Veelparem...rebi css vormingi kellegi lehelt.
Emo1: icedude, valter8bit III: võistlus kestab<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 18:55 Tsiteeri


No sellel "keskel" divil on ju kood: margin-left: auto; margin-right: auto;
See peaks ju olema keskel?

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 24.6.2009 19:08 Tsiteeri


pane tollele div'ile border peale ja näed kohe ära, kus on või pole. ;) kui sa räägid, et leht oleks nagu ühes ääres ja et kogu jura on sul ikka selle "keskel" div'i sees, siis see "keskel" div ei ole keskel.
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 28.6.2009 20:46 Tsiteeri


Ei taha uut teemat teha ja küsin siin:
Mis tähendab nt see: width: 9em;??
Mida see "em" tähendab??

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
simmo
Level 10
Avatar

Liitunud: 6.1.2006
Postitusi: 720
[EEMAL]




postitati 29.6.2009 05:53 Tsiteeri


1 em on tavalise teksti suuruse ühik, mida ekraanil näidatakse 2 em on kahe ühiku suurune. em on sellec mõttes hea ühik, et kui brauseriga lehte suurendada, suureneb sellega ka mingi muu asja suurus, px'ga nii ei oleks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 29.6.2009 07:17 Tsiteeri


Muidu mainiks nii palju ära, et nii mõneski kohas saab kenasti protsente ka kasutada. ;) et võimalikud variandid on jah px, em ja %. pt oli vist ka mingi kahtlane ühik. :D
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 29.6.2009 09:01 Tsiteeri


Kui teskti suurus 15px, siis 1em=15px??
_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 29.6.2009 09:04 Tsiteeri


vist küll jh. :P
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
h0lx
Kohalik sitapea
Avatar

Liitunud: 10.4.2006
Postitusi: 1826
[EEMAL]




postitati 29.6.2009 11:03 Tsiteeri


pt on teksti suurus punktides.. Peaks võrduma fondi tüüpnumbritena.
Platform II: -DMI-; H0lx&jorssJõulumäng I: h0lx&jorss
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm