[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Kas saab eesti keelseks?
arts3
Level 3


Liitunud: 15.2.2009
Postitusi: 49
[EEMAL]




postitati 11.3.2009 17:58 Tsiteeri
Kas saab eesti keelseks?



Kas on võimalik Score eesti keelseks teha, kui mul on see kood:

Kood:
score+=200 with(other) instance_destroy()



kui on võimalik, kuidas siis?

[Muudetud: 11.3.2009 arts3]

jah

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
gmmeiter
GlorY


Liitunud: 28.10.2005
Postitusi: 2032
[EEMAL]




postitati 11.3.2009 18:01 Tsiteeri


see on skoorile liitmine.. aga kuidas sa selle mängu välja tood?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
arts3
Level 3


Liitunud: 15.2.2009
Postitusi: 49
[EEMAL]




postitati 11.3.2009 18:09 Tsiteeri


mis kuidas?
jah

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
Crypton

Avatar

Liitunud: 18.12.2005
Postitusi: 1604
[EEMAL]




postitati 11.3.2009 18:23 Tsiteeri


palun, tee läbi mõned mängu näited (leiad dmg lehelt ja foorumi õpetuste ja näidete alafoorumist), paljud sellised küsimused jäävad sul siis küsimata, kuna sa peaksid suutma need endale ise selgeks teha.
Maze I: CryptonRalli III: Crypton<br>
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
SHOOTER
123
Avatar

Liitunud: 11.7.2009
Postitusi: 276
[EEMAL]




postitati 11.7.2009 09:58 Tsiteeri


SKOOR+=200 with(other) instance_destroy() mu meelest
;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
simmo
Level 10
Avatar

Liitunud: 6.1.2006
Postitusi: 720
[EEMAL]




postitati 12.7.2009 06:10 Tsiteeri


Kui sa tahad, et mängus näitaks Score: ??? asemel Skoor: ???, siis pead vast eraldi muutuja tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
InCreator
baksjor!
Avatar

Liitunud: 18.12.2005
Postitusi: 1230
[EEMAL]




postitati 12.7.2009 11:05 Tsiteeri


Ära kuula inimesi, kes õpetavad helpi lugema, aga ise ei ole lugenud.

step eventisse:

room_caption = 'Punkte: ' + string(score);

Kõik. Punktisüsteemis kasutad ikka score. Ja default score näitamine võta mängu settingutest maha...

Mõttekas on see panna objektile, mis on ainult nendes ruumides, kus tuleb score näidata (näiteks peategelane). Peamenüüs võid panna aga mingile objektile hoopis

room_caption = 'Minu mängu nimi'
Emo2: InCreator
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm