[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Layer'id (HTML)
gmmeiter
GlorY


Liitunud: 28.10.2005
Postitusi: 2032
[EEMAL]




postitati 23.11.2008 14:04 Tsiteeri
Layer'id (HTML)



Ma ei tea kas nii on kõige õigem, aga nii on lihtne =)

Ise teen nii ja kõik töötab 110%.


Alustamine

1. Tee endale sobiva nimega fail notepad'is(N: index.htm)

Kirjuta valmis Põhilised read.

*Sinine Tähistab tiitlit, kui lisad selle lehe veel kuhugi sisse, siis pole tiitel oluline.

*Punane tähistab Stiili faile.

*Roheline tähistab sisu(kõike kus layerid ja muu staff on.

Kood:

<html>
<head>
<title>Tiitel</title>
<style type="text/css">
.style1 {
text-align: center;
}

</style>
</head>

<body>
</body>

</html>



Teine samm.

Lisame esimese Layeri.

<div style="position: absolute; width: 616px; height: 411px; z-index: 1; left: 10px; top: 15px; background: #FFCCCC url('makettplaat.PNG'); border: thin dotted #000000;" id="layer1" class="style1"> </div>

See on Layer millega ma lisasin tausta.. Oluline on märgata, et sellel on sügavuse index (z-index: 1;). Samuti ei ole border kõige tavalisem vaid on punktitatud (border: thin dotted #000000;)


Kood:
<html>

<head>
<title>Tiitel</title>
<style type="text/css">
.style1 {
text-align: center;
}
</style>
</head>

<body>
<div style="position: absolute; width: 616px; height: 411px; z-index: 1; left: 10px; top: 15px; background: #FFCCCC url('makettplaat.PNG'); border: thin dotted #000000;" id="layer1" class="style1"></div>
</body>

</html>



Lisame teise Layeri.


Lisasin kohe ka teise layeri sisse video mille leidsin youtubest, kuna taust on kena makettplaat, siis lisasin selle teemalise video kah peale :)

Tulemus:

..::Link::..


Ma teen mõni päev uuesti selle "õpetuse kuidas kasutada layereid vms..)

[Muudetud: 23-11-2008 gmmeiter]


Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
jnt
Veebiguru
Avatar

Liitunud: 3.2.2005
Postitusi: 731
[EEMAL]




postitati 23.11.2008 14:09 Tsiteeri


no kle, kui sa classi nagunii m22rad, miks sa ei v6iks kogu stiili kribada css'i ossa? miks class ja style m6lemad div'ile s2ttida. ;)
GigAHerZ Web - http://jnt.pri.ee/
Banner Exchange - http://be.jnt.pri.ee/
Mission Possible - http://web.zone.ee/mispos/
Black Nova Traders - http://bnt.jnt.pri.ee/
Aktsioon I: jnt
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm