[ARHIIV] mängumeistrid
Pole sisse logitud. [Logi sisse ]
Mine lehekülje algusesse
Prinditav versioon | Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse  
Filede lugemine väljastpoolt mängu.
Jaagux
bännitud tatt


Liitunud: 11.9.2008
Postitusi: 50
[EEMAL]




smileo.gif postitati 22.9.2008 19:01 Tsiteeri
Filede lugemine väljastpoolt mängu.



Nii, asi mida teada tahaks oleks et kuidas lugeda txt filet väljaspoolt mängu, nagu näiteks et on file nimega PlayerStep.txt ja seal on kirjas playeri step eventi kood, mille ta mängu laeb.

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
jyri1234
Level 9
Avatar

Liitunud: 16.1.2008
Postitusi: 542
[EEMAL]




postitati 22.9.2008 19:42 Tsiteeri


mingi taoline asi see kah http://crypton.sponest.com/gm/oma/muutuja_failist.rar
aga seda peab IE s vaatama et tõmmata

[Muudetud: 22.9.2008 jyri1234]

_________________________________
Eestikeelsed tasuta PHP õpetused - php.ee
PHP Manuaal - php.net
Jõulu 2008 III: Jyri1234<br>
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum Vaata kasutaja MSN-i
Crypton

Avatar

Liitunud: 18.12.2005
Postitusi: 1604
[EEMAL]




postitati 22.9.2008 20:46 Tsiteeri


Tsitaat:
Tsitaat: jyri1234
mingi taoline asi see kah http://crypton.sponest.com/gm/oma/muutuja_failist.rar
aga seda peab IE s vaatama et tõmmata

[Muudetud: 22.9.2008 jyri1234]


Pigem nii et IE-s just mitte vaadata. Kasutada siis Save Link As võimalust. See host on jh selline et paneb rar-id avama.. dunno.

Maze I: CryptonRalli III: Crypton<br>
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
Jaagux
bännitud tatt


Liitunud: 11.9.2008
Postitusi: 50
[EEMAL]




postitati 23.9.2008 17:50 Tsiteeri


Tänx, jamasin terve aja selle file_read värgiga, olen ikka paras taun et sellepeale ei tulnud.

Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum
-DMI-
Level 12


Liitunud: 16.4.2005
Postitusi: 1000
[EEMAL]




postitati 30.9.2008 17:33 Tsiteeri


"execute_file()" - i tasub kasutada õige vähe, sest see on liiga aeglane midagi tegemaks. Võibolla mõned muutujad või midagi muud saad laadida ilusti, aga "loope" ei ole mõtet üldse laadida selle funktsiooniga.

loobid nagu draw või step eventis, ka while.

[Muudetud: 30-9-2008 -DMI-]
Platform II: -DMI-; H0lx&jorss
Vaata kasutaja profiili Otsi kasutaja postitusi Saada privaatsõnum

Hetkel loevad seda teemat:
Mitte ühtegi - 1 külaline

Mine lehekülje lõppu





Foorumi algbaas põhineb XMB mootoril, modifitseeritud Valter Pundi poolt
Kodulehekülg on tehtud Valter Pundi poolt vpundi ät gmail punkt komm