Foorumi logo

Piiraja peale
-heips- - 4.10.2010 16:45

Kuidas saab automängule panna piiraja peale ..
Sellesmõttes nt kui on 2ringi
Siis kui need kaks ringi on tehtud ja suunab sind edasi uuele rajale

Vabandust siis kui keegi ei saa põhimõttest aru:)


Silx-y - 4.10.2010 17:24

if ringe=2 {room_goto_next()}
loe natuke gamemakeri manuali ja kasuta loogikat.
leiad pooltele oma küsimustele vastused.


-heips- - 4.10.2010 17:51

Okei,, aga kuhu ma selle panen,, kas pean tegema uuue objectki või joonekontrolli alla panema:)


Bproof - 4.10.2010 18:50

Tsitaat:
Tsitaat: -heips-
Okei,, aga kuhu ma selle panen,, kas pean tegema uuue objectki või joonekontrolli alla panema:)


no kõige pealt tee kontroll obj. vms
talle pane createsse
Kood:

ringe = 0

step eventi
Kood:


if ringe=2 {room_goto_next()}

ja nüüd pane kuhugi et kui auto teeb ringi ära, siis
Kood:

ringe += 1


saad aru ?

Tee endale teene ja loe läbi : http://www.dmgamez.pri.ee/foorum/viewthread.php?tid=6785#pid53164


normann - 4.10.2010 20:29

Tsitaat:
Tsitaat: Silx-y
if ringe=2 {room_goto_next()}

Väga väga väga kole vormistus, ei soovita kopipastet teha.


-heips- - 4.10.2010 20:44

Eks ma kuidagi upitan


Silx-y - 4.10.2010 21:28

Tsitaat:
Tsitaat: normann
Tsitaat:
Tsitaat: Silx-y
if ringe=2 {room_goto_next()}

Väga väga väga kole vormistus, ei soovita kopipastet teha.


Kas nii oleks parem

if ringe=2
{
room_goto_next();
}


Peeter - 4.10.2010 21:33

if (ringe = 2)
{
room_goto_next();
}


valter - 5.10.2010 06:04

Tsitaat:
Tsitaat: Peeter
if (ringe = 2)
{
room_goto_next();
}

thats pretty much i just wanted to post but you are faster...


Silx-y - 5.10.2010 06:13

kas seal loeb ka midagi? töötab ju anyways :D


Bproof - 5.10.2010 12:08

Tsitaat:
Tsitaat: Silx-y
kas seal loeb ka midagi? töötab ju anyways :D



ilu lihtsalt :D

tead küll neid mängumeistreid.. : D


InCreator - 5.10.2010 12:50

Te mazelased tehke mõni tõsisem mäng valmis niimoodi lohakalt koodides, küllap saate isegi aru, mis vahe on koodil ja koodil

"ilu pärast", jeesh...


Silx-y - 5.10.2010 13:28

Ok inc. nagu ma aru saan on seda koodi niivisi lihtsam lugeda?


Bproof - 5.10.2010 13:41

Tsitaat:
Tsitaat: Silx-y
Ok inc. nagu ma aru saan on seda koodi niivisi lihtsam lugeda?


Ning kergem viga ära tunda kui miskit valesti , kui ma ei eksi


-heips- - 5.10.2010 13:44

No selle värgi sain peagu tööle aga ta suunab mind automaatselt
nt room0 kohe room1
Et selles mõttes room0 ei saagi sõita ja suunab kohe room1
Mida teha siis?