08.11.2014, 17:02
Postitus: #1
Terekest kõigile minupoolt.
Pole siin foorumis kaua aktiivne olnud, aga üle pika aja otsustasin Game Makeriga jälle mängu proovida teha. Hetkel on mul käsil platformer mäng, millele üritan teha random ja infinite terraini. Samuti on mul väike autotiling süteem ehk blockid automaatselt tuvastavad, kas neil on mingi teine block ümber ja seetõttu muudavad kuju. Aga probleem on selles, et see infinite terrain ja tiling süsteem ei taha kokku sobida ja ragistan oma ajusid juba tükk aega, kuidas seda korda teha, aga ei leia lahendust. Seega pöördun teie poole professionaalid - Aidake mind! Postitasin siia viimase versiooni oma mängust .exe formaadis, et te saaks ettekujutuse, milline see mäng on (player'i sprite pole minutehtud) ja kui keegi, kes on siin foorumis tegija ja tundub, et asja oskab võiks mulle PM'ida ja ma saadaks talle Game Maker Studio projekti. Aitaja lisan kindlasti ka mängutegijate nimekirja hulka. Kui olen abi saanud teen ka teema siia foorumisse mängu kohta ![]() Leidsin ühe vea veel. Paremale poole terrain läheb lõpmatult, aga vasakule mitte. Tõepoolest keegi ei taha aidata? |
|||
|
Infinite terrain ja auto tiling abi |
|
|
|
|
|
|
« Eelmine teema | Järgmine teema »
|
Sarnased teemad | |||||